Logo IBMJ

Wie ben ik?

Ik ben Jennifer, woonachtig samen met mijn vriend in Zoetermeer. Ik ben een enorme dierenvriend en ben graag in de natuur te vinden. Ik heb twee katjes, twee verzorgpaarden en een energieke hond die graag mee wil wandelen. Ook ga ik regelmatig naar de yoga studio voor ontspanning en bewustwording van mijn lichaam (meditaties, yin yoga en yoga nidra). Ik ben een familiemens en hecht veel waarde aan mooie, diepgaande vriendschappen. Samen met mijn vrienden ontdek ik graag de wereld, van de sneeuw naar de zon, van citytrips tot lange reizen. Italië is een van mijn favoriete vakantielanden vanwege het heerlijke eten, de mooiste plekken en de goede wijnen. Na mijn HR opleiding ben ik gaan werken op diverse HR afdelingen binnen verschillende branches. Hier heb ik de mooiste gesprekken gevoerd (en nog steeds) over gezondheid, vitaliteit, loopbaanontwikkeling en het nastreven van je passie. Hier wilde ik nog meer van weten! Daarom heb ik besloten een intensieve coachopleiding te doen om mensen nog beter te kunnen helpen. Ook vind ik bewegen in de natuur (en dus in de buitenlucht) het mooiste en fijnste wat er is. Een effectieve, laagdrempelige manier om te bewegen is Powerwalken. Ik mag als Powerwalktrainer mooie Powerwalk lessen geven en dit kan ook mooi gecombineerd worden met een coachtraject. In de toekomst wil meer gaan doen met paardencoaching. Vanaf mijn 4e jaar is paardrijden / omgaan met paarden één van mijn passies en dit zou ik graag willen combineren met coaching. Vol energie geniet ik van alles wat er op mijn pad komt en pak ik kansen met beide handen aan.

Alles valt of staat met balans. Letterlijk. Balance is key! Vandaar ook de naam van mijn bedrijf: In balans met Jennifer. Balans in spanning en ontspanning, in gezonde en minder gezonde keuzes, in tijd voor anderen en voor jezelf en in je werk- en privébalans. Jij weet en voelt wat het beste voor jou is en alleen jij kan de juiste keuzes maken. ‘In balans met Jennifer’ helpt jou op weg om jezelf op 1 te zetten.

Dit gun ik iedereen!

Mijn verhaal

Helaas ben ik ook een tijd uit balans geweest en dit kan iedereen overkomen. Graag vertel ik je hier iets meer over.

Ik vind alles leuk en heb veel hobby’s. Een tijd geleden vond ik het lastig om mijn eigen grenzen aan te geven en wilde door iedereen aardig gevonden worden. Ik wist niet hoe ik moest omgaan met teleurstellingen, stressvolle gebeurtenissen, kritiek en afwijzingen. Hier deed ik niets mee en ik ging maar door. Een aantal jaren later merkte ik steeds meer klachten op. Ik verwerkte niets en negeerde mijn gevoel. Ik kreeg paniekaanvallen en voelde constant onrust. De enige keus die ik toen nog had was stoppen met alles wat ik deed. Ik gooide de handdoek in de ring. En opgeven was niets voor mij. Maar mijn lichaam dwong me om deze keus te maken.

Vanaf dat moment was het prioriteit om mijn batterij op te laden en rust te nemen. Maar niet alleen dat want ik ben ook mijn angsten aangegaan en ben bezig geweest met het verwerken van trauma’s die al jaren vastzaten in mijn lichaam. Dit blijft een proces maar ik kan veel beter omgaan met verschillende gebeurtenissen. Hoe ga ik om met emoties? Met gevoel? Met tegenslagen? Met belemmerende gedachten en overtuigingen?

Wat mij heeft geholpen is de holistische aanpak waarbij er wordt gekeken naar voeding, ontspanning, slapen en bewegen maar ook mindset, gevoel, emoties, het luisteren naar je hart. Wat zegt mijn lijf? Waar gaat mijn hart sneller van kloppen en welke keuze voelt juist voor mij? Doe ik wat ik echt leuk vind en maak ik gebruik van mijn talenten? Door onder andere yoga en meditatie leerde ik om te ontspannen en ervaar ik steeds vaker innerlijke rust.

Het gaat erom dat je de juiste keuzes weet te maken op het juiste moment. Dat je ten alle tijden in verbinding staat met jezelf en met je hart. Dat je het beste kiest voor jezelf en niet voor een ander. Eerst jezelf op 1 zetten en van jezelf leren houden. Dan pas kun je houden en zorgen voor een ander.

Met mijn ervaringen, opleidingen, trainingen en nu ook met de geaccrediteerde coachopleiding op zak heb ik voldoende tools om anderen te coachen die ook vastlopen en uit balans zijn. Dit is een waardevol cadeau aan jezelf waar je je hele leven iets aan hebt! Door de juiste balans, kom je in je kracht te staan en ben je de beste versie van jezelf. Zo geniet je meer van het leven en kun je beter omgaan met tegenslagen. Het is nooit te laat om te veranderen. Het is aan jou om zelf achter het stuur te gaan zitten van jouw leven.

Met alle liefde, openheid en vertrouwen help ik jou om jouw unieke sleutel naar balans te vinden!

Volg mij

Volg mij op mijn social media kanalen om meer te weten over mijn leven!

Of neem contact met me op via e-mail of whatsapp.

Scroll naar boven