Logo IBMJ

Mijn unieke aanpak

Tijdens het uitgebreide intakegesprek neem ik een integrale vitaliteitscheck bij je af. Met als doel de onderlinge beïnvloeding tussen de verschillende dimensies in jouw specifieke situatie te kunnen verhelderen. Om vervolgens samen met jou een heldere focus te kunnen aanbrengen voor het coachtraject. Het resultaat? Duidelijke hoofd- en subdoelen waar je tijdens de coachsessies samen met mij aan gaat werken. Een compleet plan van aanpak op maat dus. En bewezen effectief.

Ieder mens stuit op blokkades in zijn leven. Mentaal, fysiek of anders. Ik help je deze blokkades op te heffen en te voorkomen. Wanneer je in staat bent om je totaalbalans te optimaliseren en goed voor zichzelf te zorgen, word je niet alleen gezonder en vitaler, maar ook energieker, blijer en productiever.

Het is bevrijdend om optimaal vitaal te leven en in balans te zijn. Ik gun jou om te doen wat je het liefste doet en zo een betekenisvolle bijdrage te leveren aan onze samenleving. Maar ook om lekker in je vel te zitten en het beste uit jouw leven te halen. Jezelf leren kennen, goed voor jezelf zorgen en jezelf op 1 zetten is het allerbelangrijkste.

Balansmodel_RGB

Wat kun je verwachten?

  • Coaching in mijn praktijkruimte
  • Wandelcoaching in de natuur (park of bos)
  • Online coaching via Teams
  • Unieke, integrale, holistische werkwijze met de 5 dimensies
  • Pragmatische aanpak en meteen resultaat
  • Vooruit kijken, waar sta je nu en waar wil je heen?
  • Persoonlijk traject aansluitend op jouw hulpvraag
  • Focus op groei en ontwikkeling
  • andacht voor de juiste balans
  • Aandacht voor emoties en gevoelens

Gratis telefonische kennismaking

Het eerste oriënterende kennismakingsgesprek is gratis. Het is namelijk belangrijk dat wij een klik hebben. Ook bespreken wij jouw hulpvraag en wat je van mij kunt verwachten.

Intake gesprek (90 minuten)

1. Formulering van jouw hulpvraag
2. Integrale leefstijl- en vitaliteitscheck
3. Leefstijl- en voedingsanalyse)
4. Een analyse lichaamssamenstelling (meting)

Traject

Tijdens de coachsessies maken wij gebruik van diverse modellen die jou helpen om antwoorden te vinden. Een coachsessie duurt circa 60 minuten.

Volg mij

Volg mij op mijn social media kanalen om meer te weten over mijn leven!

Of neem contact met me op via e-mail of whatsapp.

Powered by D. de Graaf

Scroll naar boven